Despre

Asociaţia „Societatea Pentru Psihologie” este asociaţia studenţilor şi absolvenţilor Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, Iaşi.

A fost înfiinţată în anul 2003 de către un grup de studenţi, iar în 2004 a primit personalitate juridică. Din 2006,  Asociaţia SPP este membru Cognosis (Federaţia Asociaţiilor Studenţilor la Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei din România) şi EFPSA (Europeen Federation of Psychology Students Associations), iar din 2013 este membru ANOSR (Alianţa Naţională a Organizaţiilor Studenţeşti din România) şi ESU (Europeen Student’s Union).

Activitățile SPP au în vedere facilitarea comunicării între studenți și specialiștii în domeniu, schimbul de experienţă şi de cultură între studenții din cele cinci centre universitare membre COGNOSIS, dezvoltarea personală şi profesională a tinerilor, încurajarea implicării sociale în comunitatea ieșeană şi reprezentarea studenţilor Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei prin intermediul evenimentelor organizate împreună cu ANOSR .

organigrama SPP

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s